Post by diecoenumeca on Feb 24, 2022 13:28:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fidget Spinner ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fidget Spinner IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnogo bodova ▞▞▞
▞▞▞ Fidget Spinner 2022 version ▞▞▞
Fidget Spinner Arkade qalw
Ova igra je dobra, ali mislim da ste zabrljali ovu igru.
U redu je
Jako je lijepo
dobar rad izvrstan zapanjujući sjajan
Volim ovo.
Sviđa mi se, ali previše oglasa! Nije najbolja aplikacija za sve autiste, jer bi ih skoro stalni prekidi zbog oglasa živcirali
Pre dosadno kad se samo vrti
Lava je prebrza SLOW.IT. TO. DOLJE!
Za babo
Fidget Spinner ஆர்கேட் qfvz
Ne radi na mom chromebooku, mrzim ovu igricu prstiju, izgubio sam svo slobodno vrijeme igrajući je
Sranje ovo igraju samo ljudi koji nemaju fidget u stvarnosti
Malo jos popraviti i dodati neki ubdate
Preuzeo sam aplikaciju za dijete od 6 godina, ali sam otkrio da su oglasi neprikladni. Nije primjereno dobi za "svakog".
to je jako dobra igra
Zakon ali ništa pored pravog
Fidget Spinner อาร์เคด pedk
Dobivate samo 5 poteza. Samo jedan spinner.
vau
To je jako dobra igra, ali stvarno sam iznerviran jer sam bio na vrlo visokoj razini i moje su nadogradnje bile visoke i napravio sam novo ažuriranje i moja igra se ponovno pokrenula tako da sada nemam ništa
Vrlo je glasno
Nisam je još isprobao, ali nadam se da će uspjeti preuzimanjem pa da da da da ti već znaš da se samo igram s tobom, brate, ali ako se svi slažeš sa mnom to je najbolja igra onda uradi to kao da je ljubičasta ikona nešto ili dogovoriti ili nešto podariti mir
Uhh. Loše je👎🏻
Ne mogu ukloniti brane
Lijepa igra kad je dosadno
Popravite svoje oglase, ponekad vam ne daju nagrade. Jedan od njih je "Cash inc." igra aduta
Ova igra je smiješna jer je smiješna
Paaaaa ok je
Bravo 👍 🦸♂️ i hvala za ovaj dan 🙏
U početku je zabavno, a nakon nekog vremena postaje dosadno. Nemojte me krivo shvatiti, to je zaista zabavna aplikacija.
Zanimljivo je
Die Smaragdmaid: Symphonie der Träume Abenteuer jsew
Sviđa mi se ova igra, ali ima nekih problema
Gore je previše teško i nemoguće napraviti 50 zaredom što je prevara. Također kada govorimo o prijevari, ako obavite nemoguć zadatak, dobivate ODVRATNE "nagrade" i glupo je poput kreatora ove igre. Ova igra IZBRIŠI SADA ILI ĆE VAS KARMA pogoditi